Scrambled eggs med cottage cheese

Brunch Frukost
Scrambled eggs med cottage cheese

Med KESO® Cottage cheese blir äggröran extra krämig och mättande. Servera den på brunchen eller till frukost med grovt bröd och tomat.

Ingredienser

Ägg
3
1 tsk
1 dl
Salt
2 krm
Peppar
1 krm
Hackad färsk gräslök
1 msk

Gör så här

  • Vispa upp äggen lätt. Smält smöret i en liten stekpanna. Häll äggen i pannan och rör om så att äggen blir till en röra.
  • Tillsätt cottage cheese och låt det bli varmt. Smaka av med salt och peppar och toppa med gräslök.
Klart!

Servera gärna på grovt bröd med skivad tomat.

Näringsvärden, per port

Energi:

355 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 32 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 24 g
https://www.arla.se/recept/scrambled-eggs-med-cottage-cheese/