Sill med ägg och lökröra

20 min Buffé Förrätt Huvudrätt Kvällsmat Lunch
Sill med ägg och lökröra

Matjessill med en mild och god röra på ägg, rödlök och gräddfil. Gott till lunch eller på sillbordet året runt.

Ingredienser

Matjessillfiléer
300 g
Hårdkokta ägg
4
Röd lök
1
2 dl
Potatis
600 g

Gör så här

  • Börja med att koka potatisen.
  • Skala och mosa äggen. Skala och hacka löken.
  • Blanda ägg och ⅔ av löken med gräddfil.
  • Servera sillen med röran, lök och kokt potatis.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

515 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 24 g
Kolhydrater: 38 g
Fett: 29 g
https://www.arla.se/recept/sill-med-agg-och-lokrora/