Sirapskakor
30 min
Fika
Frysbar
•
&format=webp)
Enkelt recept på spröda och knäckigt sega sirapskakor, även kallade kolasnittar. Utmärkta att bjuda på till fikat eller kalaset. Bakade på smör, socker, sirap och mjöl och med en nypa flingsalt ger du kakorna det lilla extra. De här sirapskakorna är en riktig klassiker bland småkakor!

Carolina Soudah
Receptkreatör

Ingredienser
100 g | |
Strösocker
|
1 dl |
Sirap
|
2 msk |
Vetemjöl
|
2½ dl |
Bikarbonat
|
½ tsk |
Vaniljsocker
|
1 tsk |
Flingsalt
|
1 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per st
Energi:
71 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 1 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 3 g |

