Skinkpaj med färskost och spenat
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Skinka och spenat passar bra tillsammans med senap och honung. Servera pajen med en fräsch grönsallad.
Ingredienser
Pajdeg:
| 125 g | |
|
Vetemjöl
|
3 dl |
|
Vatten
|
2 msk |
Fyllning:
|
Rökt skinka
|
200 g |
|---|---|
| 150 g | |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Flytande honung
|
1 msk |
|
Ägg
|
2 |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Färsk spenat
|
65 g |
| 1½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
438 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 15 % | 16,2 g |
| Fett: | 61 % | 30,2 g |
| Kolhydrater: | 24 % | 25,9 g |