Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

30 min Buffé Förrätt
Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

Lättlagad pastej som du gör läckra smörrebröd av eller ställer fram som den är på julbordet.

Ingredienser

Kavring
8 skivor
Apelsiner
2
3 msk
Kyckling leverpastej, ca 0,5 cm tjocka
8 skivor
Granatäppelkärnor
1 dl
Ärtskott
1 dl

Inkluderad

Smörig kycklingleverpastej
4 tim 30 min
Smörig kycklingleverpastej
(38)

Gör så här

  • Skala apelsinerna med kniv. Skär ut hinnfria filéer och skär dem i mindre bitar.
  • Bred smör på brödskivorna.
  • Skiva kycklingleverpastejen i 8 skivor, ca ½ cm tjocka, med en varm kniv. Lägg en skiva på varje brödskiva.
  • Toppa med apelsinbitar, granatäpplekärnor och ärtskott.

Serveringsförslag:

Smörig kycklingleverpastej
4 tim 30 min
Smörig kycklingleverpastej
(38)
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

380 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 16 g
Fett: 31 g
https://www.arla.se/recept/smorrebrod-med-kycklingleverpastej-och-granatapple/