788 kcal
Fiber: | 8,1 g |
Protein: | 51,5 g |
Kolhydrater: | 54,7 g |
Fett: | 35,5 g |
Grytbitar av nötkött
|
800 g |
---|---|
3 msk | |
Tomatpuré
|
4 msk |
Vitt vin
|
2½ dl |
Konserverade körsbärstomater
|
400 g |
Vatten
|
4 dl |
Köttbuljong
|
3 tärningar |
Färsk rosmarin
|
2 kvistar |
Kardemummakapslar
|
10 |
Kanelstång
|
1 |
Hela kryddnejlikor
|
10 |
Schalottenlökar
|
3 |
Vitlöksklyftor
|
4 |
Torkad oregano
|
ca 2 tsk |
Salt och svartpeppar
|
Potatis
|
900 g |
---|---|
2 msk | |
Torkad rosmarin
|
1 msk |
Flingsalt
|
1 tsk |
Nymalen svartpeppar
|
2 krm |
Gurka
|
½ |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
2 dl | |
Finriven vitlöksklyfta
|
1 |
Svartpeppar
|
½ krm |
Färska örter, till servering
|
---|