Tacopaj med sötpotatis och grönsaker
1 tim
Buffé
Huvudrätt
Middag
Frysbar
•

Sätt guldkant på fredagsmyset genom att samla höstens skörd i svenskarnas favorit – tacopaj. Här i en vegetarisk variant.
Visa den {klassiska} variantenIngredienser
Pajdeg
75 g | |
Vetemjöl
|
2½ dl |
½ dl | |
Salt
|
½ tsk |
Rostade grönsaker:
Sötpotatis, ca 300 g
|
1 |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Zucchini, ca 300 g
|
1 |
Paprikor i olika färger
|
2 |
2 msk | |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
½ tsk |
Fyllning:
2 dl | |
Taco kryddmix
|
3 msk |
Chilisås
|
2 msk |
150 g | |
Kvist körsbärstomat
|
1 |
Gör så här
Tärna, koka och frys in rotfrukter som mjuknat. Gott i grytor och soppor.
Näringsvärden, per Per portion
Energi:
535 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 10 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 37 g |

