Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Gryta
Gryta
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Basen till den Marockanska grytan och Höstgrytan är perfekt att laga i förväg. Gör en stor sats och frys in när du ändå håller på.
Andra liknande recept
Lätt köttgryta
(496)
60+ min
Bygårdens köttgryta
(1596)
60+ min
Portergryta
(24)
60+ min
Högrevsgryta med syrad grädde och sambal
(501)
60+ min
Viltgryta
(154)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skär köttet i bitar ca 3x3 cm. Skala och hacka lökarna.
Bryn köttet i omgångar i smör-&rapsolja i en gryta. Lägg i lök, buljongtärning, peppar, tomatpuré och soja. Häll på vattnet. Låt grytan koka under lock ca 1 tim.
Klart!
Näringsvärden, per portion
Energi:
235 kcal
Protein:
25 g
Kolhydrater:
2 g
Fett:
14 g
Ingredienser
Benfri högrev
1 kg
Gula lökar
2
Arla Köket® Smör- & rapsolja
3 msk
Köttbuljong
2 tärningar
Svartpeppar
½ tsk
Tomatpuré
2 msk
Kinesisk soja
1 msk
Vatten
6 dl
Andra liknande recept
Lätt köttgryta
(496)
60+ min
Bygårdens köttgryta
(1596)
60+ min
Portergryta
(24)
60+ min
Högrevsgryta med syrad grädde och sambal
(501)
60+ min
Viltgryta
(154)
60+ min
Marockansk köttgryta med granatäpple
(339)
60+ min
Högrevsgryta med chiliostkräm
(30)
60+ min
Gulaschgryta med svenska smaker
(61)
60+ min
Sjömansgryta
(237)
30 min
Krämig biffpanna med paprika och chili
(13)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum