Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Tomatsoppa med bakade ägg
Tomatsoppa med bakade ägg
20 min
•
Se kommentarer
En festlig variant på tomatsoppa som serveras med ost- och oreganobakade ägg.
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(652)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(724)
Budget
Köttfärssoppa
(187)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(963)
15 min
Aioli
(47)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sätt ugnen på 200°.
Smörj 4 ugnssäkra portionsformar.
Vispa ihop ägg, ost och oregano i en bunke. Fördela äggsmeten i formarna. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min.
Värm soppan i en kastrull under omrörning. Stjälp upp äggen i djupa tallrikar och häll soppan över.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
290 kcal
Protein:
15 g
Kolhydrater:
14 g
Fett:
18 g
Ingredienser
Kelda® Ekologisk tomatsoppa
1 liter
Ägg
4
Arla Köket® Riven ost gratäng
2 dl
Torkad oregano
1 tsk
Andra liknande recept
20 min
Spenatsoppa
(652)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(724)
Budget
Köttfärssoppa
(187)
Budget
30 min
Grön ärtsoppa
(963)
15 min
Aioli
(47)
30 min
Morotssoppa
(485)
30 min
Blomkålssoppa
(1035)
Budget
20 min
Fisksoppa
(601)
Budget
30 min
Gazpacho
(37)
15 min
Ängasoppa
(201)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum