Tortillachips

Tortillachips

15 min
Rosta klippta tortillabröd på hög värme i ugnen och du får knapriga och extra goda chips till alla dipper
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/tortillachips/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 210° varmluft.
  • Skär eller klipp bröden i bitar i lagom chipsstorlek.
  • Lägg dem på en plåt, ringla över olja och strö över salt. Blanda om och sprid ut jämnt över plåten.
  • Rosta i mitten av ugnen ca 5 min. Chipsen ska få färg och bli knapriga.
Klart!

Varva tomatsalsa, crème fraiche och guacamole i en skål och servera chipsen vid sidan om.

Energi:

30 kcal

Protein: 1 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 1 g

Ingredienser

Tortillabröd
4
Olivolja
1 msk
Flingsalt
1 tsk