Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot

30 min Brunch Buffé Förrätt
Tunnbrödsrullar med rökt renkött och pepparrot

God och enkel mingelmat med en frisk smak av pepparrot och äpple.

Ingredienser

100 g
1 dl
Riven pepparrot
2 msk
Fyrkantigt mjukt tunnbröd
2
Hårdkokta ägg
2
Grönt äpple
1
Rökt renstek
8 skivor
Smörgåskrasse
1 ask

Gör så här

  • Blanda gräddfil och pepparrot i en skål och ställ åt sidan. Hacka äggen och skiva äpple tunt.
  • Bred färskost på bröden. Fördela ägg, äpple och renstek på bröden.
  • Rulla ihop och skär i bitar. Toppa rullarna med pepparrotsröra och smörgåskrasse.
Klart!

Fäst bröden med tandpetare om de har svårt att hålla ihop.

Näringsvärden, per bit

Energi:

60 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 3 g
Kolhydrater: 5 g
Fett: 3 g
https://www.arla.se/recept/tunnbrodsrullar-med-rokt-renkott-och-pepparrot/