Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Torskrygg med klassiska smaker som pepparrot och spenat i en krämig sås. Pepparroten varierar i smak så justera mängden tills den passar just dig.
Ingredienser
Torskrygg
|
600 g |
---|---|
150 g | |
1½ dl | |
Finriven pepparrot
|
3 msk |
Bladspenat
|
100 g |
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
Salt
|
1 tsk |
Hackad färsk persilja
|
1 msk |
Ströbröd
|
1 msk |
Potatis
|
750 g |
---|
Gör så här
Blanda en klick Bregott Havssalt med dina nykota potatisar så smakar de ännu godare!
Näringsvärden, per port inkl potatis
Energi:
455 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 32 g |
Kolhydrater: | 31 g |
Fett: | 21 g |

