Ugnsstekt falukorv med paprika
30 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Husmanskost då den är som bäst! Ugnsstekt falukorv går att variera i det oändliga, här med god smak av färska grönsaker och lagrad ost.
Ingredienser
Röd paprika
|
1 |
---|---|
Zucchini
|
1 |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Falukorv
|
800 g |
Tomater
|
2 |
Rödlök
|
1 |
Sötstark senap
|
2- 3 msk |
150 g | |
Torkad oregano
|
1 msk |
Färska örter
|
Till servering:
Potatismos
|
---|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
488 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 39 g |

