Vegetarisk matsedel vecka 16

måndag

Pizza med basilika cottage cheese

35 min
(3)

En vacker pizza bianca toppad med KESO® Cottage cheese smaksatt med färsk basilika. Lägg på tomaterna och basilikan så det ser ut som körsbär!

Se recept
Pizza med basilika cottage cheese
tisdag

Belugalinssallad

30 min
(6)

En mättande och smakrik sallad med lyxiga belugalinser smaksatta med dijonsenap och lagrad ost. Serverad med massa krispig frisésallad, nötter, granatäpple och lite krämig KESO® Cottage cheese.

Se recept
Belugalinssallad
onsdag

Macaroni and cheese

40 min
(188)

Macaroni and cheese är en klassisk amerikansk favoriträtt. Vår variant är supersnabb och extra krämig då vi låter bli att gratinera den. Istället toppas makaronerna med krispig panko. Den är beroendeframkallande god!

Se recept
Macaroni and cheese
torsdag

Tomatsoppa med bönor

10 min
(38)

Med bönor och creme fraiche blir tomatsoppan extra mättande.

Se recept
Tomatsoppa med bönor
fredag

Lökpaj

1 tim
(16)

Den här goda lökpajen innehåller tre sorters lök, cheddar och Kesella® kvarg. Den passar alldeles utmärkt att servera när det vankas kräftskiva. Om du haft lyckan att hitta kantareller passar de utmärkt att smörsteka och toppa pajen med. Lika god att äta varm som ljummen.

Se recept
Lökpaj
lördag

Burratasallad

10 min
(19)

Burratasallad är underbart gott att servera en varm sommardag. Burrata är en extra krämig mozzarella, som är gjord på en blandning av mozzarella och grädde. Det är en riktig delikatessmozzarella. Om du hittar olika färger och former på tomaterna blir din sallad extra vacker!

Se recept
Burratasallad
söndag

Pasta aglio e olio

20 min
(4)

Pasta aglio e olio är en mycket enkel, men samtidigt smakrik pastarätt. Den innehåller vitlök, chili, olivolja, bladpersilja och ost. God mat för en billig peng! Servera pastan i samma stund som den är klar. Kom ihåg att det är gästerna som ska vänta på pastan och inte tvärtom!

Se recept
Pasta aglio e olio