Vegetarisk osso buco med gremolata
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Välsmakande osso buco med fänkål och ljuvlig gremolata som klicken över i! Servera gärna ris eller saffransris till denna osso buco.
Ingredienser
Fänkål
|
700 g |
---|---|
Gula lökar
|
2 |
1 msk | |
Konserverade hela tomater
|
1 burk |
2 dl | |
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gremolata:
Citron
|
rivet skal av 1 |
---|---|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Finhackade vitlöksklyftor
|
2 |
Gör så här
Gott med saffransris till.
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
410 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 13 g |
Kolhydrater: | 60 g |
Fett: | 13 g |

