Viltgryta
2 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Till grytor passar det bra med framdelskött som högrev, bog och bringa. Låt puttra – länge!
Ingredienser
Grytbitar älgkött eller nötkött
|
1⅕ kg |
---|---|
Gula lökar
|
3 |
4 dl | |
Rödvin
|
3 dl |
Vilt- och kantarellfond
|
1 dl |
Vinbärsgelé
|
1 dl |
Enbär
|
20 |
Torkad timjan
|
2 tsk |
Kinesisk soja
|
2 tsk |
Majsstärkelse
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
338 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 36 g |
Kolhydrater: | 16 g |
Fett: | 14 g |

