Vitkålssallad
15 min
•
&format=webp)
En krispig vitkålssallad med smak av färsk basilika och citron. Yoghurten gör salladen riktigt krämig. Denna sallad passar alldeles utmärkt att servera till grillat och som en smakrik och enkel cole slaw till hamburgaren.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Färsk basilika
|
1 kruka |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
2 dl | |
Vinäger
|
1 msk |
Salt
|
2 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Vitkål
|
500 g |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
89 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 8 g |
Fett: | 4 g |

