Zucchinikaka med ingefärsfrosting
1 tim
Fika
Frysbar
•

Sockerkaka som blir extra saftig av riven zucchini. Ingefärsfrostingen passar fint ihop med kardemumman i kakan.
Ingredienser
150 g | |
Ägg
|
3 |
Strösocker
|
2 dl |
Riven zucchini, ca 150 g
|
3 dl |
Vetemjöl
|
4 dl |
Bakpulver
|
2 tsk |
Stötta kardemummakärnor
|
1 tsk |
Ingefärsfrosting:
150 g | |
45 g | |
Florsocker
|
1½ dl |
Riven syltad ingefära
|
1½ msk |
Citron
|
rivet skal av ½ |
Gör så här
Näringsvärden, per bit
Energi:
335 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 38 g |
Fett: | 18 g |

