Fläskpannkaka
40 min
Huvudrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Fläskpannkaka är en riktig klassiker som uppskattas av de flesta. Fläsket ska stekas krispigt i ugnen innan pannkakssmeten hälls över. Servera denna goda fläskpannkaka med KESO® Cottage cheese och lingonsylt.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Rimmat sidfläsk, bacon eller pancetta
|
300 g |
---|---|
3 msk | |
Vetemjöl
|
3 dl |
6 dl | |
Ägg
|
4 |
Salt
|
½ tsk |
Till servering:
Lingonsylt
|
1 dl |
---|---|
250 g |
Gör så här
Näringsvärden, per portion med tillbehör
Energi:
767 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 51 g |
Fett: | 47 g |

