Hallonvinägrett och blåmögelost på surdegsbröd
•
Servera denna bruschetta med underbara smakkombinationer. Smakrik och lätt bitter grönkål samsas med hallonvinägrett, krispigt bacon och salt och krämig blåmögelost. En ljuvlig macka att njuta av när du vill unna dig något lite extra.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
481 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 3 g |
Protein: | 11,9 g |
Kolhydrater: | 33 g |
Fett: | 33,8 g |
Ingredienser
Färsk grönkål
|
100 g |
---|---|
Tärnat bacon
|
140 g |
150 g | |
Surdegsbröd
|
4 skivor |
Färska örter
|
Hallonvinägrett:
Färska hallon
|
125 g |
---|---|
Olivolja
|
½ dl |
Citronsaft
|
1 msk |
Flytande honung
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Nymalen svartpeppar
|