Potatispizza
30 min
Brunch
Huvudrätt
Varmrätt
•
&format=webp)
Denna potatispizza med färsk rosmarin är lätt att laga. Färdig pizzadeg är toppen att ta till när tiden är knapp. Vi toppar denna pizza med crème fraiche, mozzarella, tunt skivad potatis och färsk rosmarin. Det är även gott att toppa den ljumna pizzan med lite salt och krispig rom.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Pizzadeg à 400 g
|
2 |
---|---|
Potatis
|
100 g |
2 dl | |
300 g |
Topping:
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
---|---|
Färsk rosmarin
|
|
Flingsalt
|
|
Valfri rom, t ex stenbits eller tångcaviar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion utan rom och Kata
Energi:
866 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 96 g |
Fett: | 39 g |

