Bär med tiramisusås
15 min
Efterrätt
Huvudrätt
•

Tiramisu, en italiensk tradition. Här, i egen tappning, varvat med färska, svenska bär i säsong eller frysta från butik. Ett lätt och gott avslut på en lång middag.
Ingredienser
2½ dl | |
1 dl | |
Apelsin
|
rivet skal av ½ |
Citron ev 1 msk citruslikör
|
rivet skal av ¼ |
Bär t ex jordgubbar eller hallon
|
6 dl |
Savoiardikex
|
6 |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
148 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 11,6 % | 4,2 g |
Fett: | 41,4 % | 6,9 g |
Kolhydrater: | 47 % | 17,1 g |

