Små semlor med Kesella
1 tim 30 min
Efterrätt
Frysbar
•

Små, söta semlor med klassisk mandelmassa och vispgrädde. Minisemlor är kanske något för dig som tycker att vanliga semlor är för stora och mäktiga.
Ingredienser
Svenskt Smör från Arla®
|
50 g |
---|---|
Arla Ko® Standardmjölk
|
2½ dl |
Jäst
|
25 g |
Arla Köket Kesella® Kvarg
|
1¼ dl |
Stötta kardemummakärnor
|
1 tsk |
Strösocker
|
¾ dl |
Salt
|
2 krm |
Vetemjöl, 8 dl
|
480 g |
Ägg, till pensling
|
1 |
Fyllning:
Mandelmassa, riven
|
200 g |
---|---|
Arla Ko® Standardmjölk
|
1 dl |
Arla Ko® Vispgrädde
|
3 dl |
Florsocker
|

