Örtbröd med ost
1 tim 30 min
Buffé
Frysbar
•
&format=webp)
Vackert örtbröd med rucola, basilika och persilja eller andra örter om du vill. Osten används både i degen och strös ovanpå innan de gräddas i ugnen.
Ingredienser
5 dl | |
Färska blandade örter t ex basilika, rosmarin, rucola, mynta
|
50 g |
Jäst
|
50 g |
50 g | |
Salt
|
2 tsk |
Honung
|
2 msk |
150 g | |
Vetemjöl
|
12 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Sprödvärm gärna bröden snabbt i ugnen innan servering.
Näringsvärden, per st
Energi:
195 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 12,9 % | 6,2 g |
Fett: | 25,8 % | 5,7 g |
Kolhydrater: | 61,3 % | 29,4 g |

