Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Fisk i saffran- och kokossås
Fisk i saffran- och kokossås
20 min
Huvudrätt
•
Se kommentarer
Saffran, kokosmjölk och matlagningsyoghurt gör såsen smakrik.
Andra liknande recept
45 min
Bouillabaisse
(146)
Budget
20 min
Fisk- och skaldjurspanna
(114)
20 min
Fiskgryta
(323)
15 min
Thaigryta med fisk och räkor
(28)
30 min
Fiskgryta gremolata
(27)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem.
Vispa ihop matyoghurt, vetemjöl, kokosmjölk, buljongtärning, saffran och sambal oelek i en låg, vid gryta.
Koka upp och lägg ner fisken. Låt sjuda under lock på svag värme 6-7 min.
Servera med ris och paprika.
Klart!
Ingredienser
Basmatiris
2 dl
Sejfilé
500 g
Salt
½ tsk
Arla Köket® Turkisk yoghurt 200 g
2 dl
Vetemjöl
1 msk
Kokosmjölk
2 dl
Fiskbuljong
1 tärning
Saffran
½ pkt
Sambal oelek
½ tsk
Andra liknande recept
45 min
Bouillabaisse
(146)
Budget
20 min
Fisk- och skaldjurspanna
(114)
20 min
Fiskgryta
(323)
15 min
Thaigryta med fisk och räkor
(28)
30 min
Fiskgryta gremolata
(27)
20 min
Lax och skogspanna
(26)
35 min
Fiskgryta med saffran
(561)
30 min
Fiskgryta med fänkål och chili
(272)
Budget
15 min
Fina fiskgrytan
(613)
15 min
Fisksoppa med paprika
(282)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum