Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Dekoration till påsktårta
Dekoration till påsktårta
15 min
•
Se kommentarer
Gör fågelbon av spritsad choklad, forma små ägg av färgad marsipan och dekorera påskens finaste tårta!
Andra liknande recept
Rulltårta med bär
(529)
Budget
60+ min
Pavlova
(85)
60+ min
Pavlova med lemoncurd
(309)
Budget
1 tim
Rabarberkladdkaka
(6)
60+ min
Citronmarängpaj
(746)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Ställ in en plåt eller en annan plan bricka av rostfri stål i frysen i cirka 10 min tills den är helt kall.
Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Rör i chokladen så den är helt slät, låt svalna till cirka 35°.
Häll chokladen i en spritspåse.
Ta ut plåtarna från frysen. Spritsa tunna streck av chokladen på den frysta plåten.
Så fort den stelnar, efter några sekunder, dra försiktigt med en palett eller stekspade under så att den lossnar och böj den i en ring.
Förvara svalt.
Klart!
Näringsvärden, per styck
Energi:
75 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
7 g
Fett:
5 g
Ingredienser
Mörk choklad
200 g
Andra liknande recept
Rulltårta med bär
(529)
Budget
60+ min
Pavlova
(85)
60+ min
Pavlova med lemoncurd
(309)
Budget
1 tim
Rabarberkladdkaka
(6)
60+ min
Citronmarängpaj
(746)
60+ min
Silltårta
(268)
1 tim
Chokladbollstårta
(90)
60+ min
Laxtårta med löjrom
(110)
Chokladrulltårta
(282)
Räktårta
(3)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum