Galetten går utmärkt att göra dagen innan och sedan värmas upp.
530 kcal
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 33 g |
Fett: | 28 g |
Hängmörad entrecote, i bit
|
800 g |
---|---|
Pepparmix, mortlad
|
1½ msk |
Schalottenlökar
|
2 |
Rödvin
|
2 dl |
Köttbuljong
|
5 dl |
50 g | |
Salt
|
|
Honung
|
Gulbetor
|
500 g |
---|---|
Potatis
|
500 g |
2 dl | |
30 g |
Morot
|
150 g |
---|---|
Blomkål
|
150 g |
Spetskål
|
100 g |
Rädisor
|
100 g |
Ättiksprit 12%
|
1 dl |
Vatten
|
5 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Hel anis
|
1 msk |
Hel kummin
|
1 msk |
Hela fänkålsfrön
|
1 msk |
Salt
|