Gulaschsoppa med gremolata

Gulaschsoppa med gremolata

15 min Huvudrätt
Snabb och enkel variant av gulasch, som är en ungersk köttsoppa. Här serverad med pasta och gremolata - en fräsch och god blandning av persilja, vitlök och citronskal.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/gulaschsoppa-med-gremolata/

Gör så här

  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  • Blanda persilja, vitlök och citronskal till en gremolata.
  • Värm soppan under omrörning i en kastrull. Lägg i den kokta pastan.
  • Servera med gremolatan, en klick gräddfil och gärna bröd.
Klart!
Energi:

670 kcal

Protein: 24 g
Kolhydrater: 105 g
Fett: 15 g

Ingredienser

Kelda® Gulaschsoppa
5 dl
Pasta t ex penne
200 g
Finhackad färsk persilja
½ dl
Finhackad vitlöksklyfta
1
Citron
rivet skal av ½
½ dl