Kavring med vilttopping

Kavring med vilttopping

15 min Förrätt
Aptitretare med nordiska smaker. Servera till drinken eller som förrätt.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kavring-med-vilttopping/

Gör så här

  • Hacka köttet och blanda med kvarg, senap, gräslök, salt och peppar.
  • Tryck ut 16 rundlar av kavringen med hjälp av ett glas. Hit kan man förbereda.
  • Lägg rensteksröran på bröden.
  • Klicka på löjrom och garnera med gräslök och nymalen svartpeppar.
Klart!

Är löjrommen för lös? Låt den rinna av genom en sil så blir den fastare och lättare att garnera med.

Ingredienser

Rökt renstek eller annat rökt viltkött
100 g
1½ dl
Osötad senap
1 tsk
Hackad färsk gräslök
3 msk
Salt
½ krm
Svartpeppar
1 krm
Kavring
8 skivor
Löjrom
100 g