Krämig renskavspanna

Krämig renskavspanna

20 min Huvudrätt
Supersvenska smaker i en panna. Husmanskost som är allt annat än krånglig.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kramig-renskavspanna/

Gör så här

  • Halvtina renskaven. Strimla purjolöken. Skär svampen i mindre bitar.
  • Bryn köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt purjolök och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
  • Blanda i salt, kryddor och sås. Koka under lock på svag värme några min.
  • Servera med kokt potatis, lättkokta morötter, svartvinbärsgelé och inlagd gurka.
Klart!
Energi:

425 kcal

Protein: 18 g
Kolhydrater: 59 g
Fett: 11 g

Ingredienser

Renskav à 240 g
1 pkt
Liten purjolök
1
Blandad färsk svamp
150 g
Salt
½ tsk
Krossade enbär
5
Torkad timjan
1 tsk
Kelda® klassisk gräddsås
3 dl