No bake cheesecake

No bake cheesecake

Efterrätt
Denna no bake cheesecake är riktigt fluffig och tillagas utan ugn. Luftig vispgrädde och krämig färskost fyller skalet för att sedan toppas med färska bär i säsong.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/no-bake-cheeseake/

Gör så här

  • Mixa kexen till fina smulor. Smält smöret och blanda med kaksmulorna. Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, ställ in i kyl och låt stelna.
  • Vispa grädden i en bunke. Vispa färskost, socker och vaniljpulver i en anna bunke, till en fluffig konsistens. Vänd försiktigt ner den vispade grädden.
  • Häll smeten i formen och låt stelna i kyl minst 1 timme. Servera cheesecaken med färska bär.
Klart!
Energi:

275 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Botten:
Digestivekex
15
75 g
Fyllning:
1½ dl
450 g
Strösocker
1½ dl
Vaniljpulver
1 krm
Blandade färska bär
3 dl