Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

Smörrebröd med kycklingleverpastej och granatäpple

30 min Buffé Förrätt
Lättlagad pastej som du gör läckra smörrebröd av eller ställer fram som den är på julbordet.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/smorrebrod-med-kycklingleverpastej-och-granatapple/

Gör så här

  • Skala apelsinerna med kniv. Skär ut hinnfria filéer och skär dem i mindre bitar.
  • Bred smör på brödskivorna.
  • Skiva kycklingleverpastejen i 8 skivor, ca ½ cm tjocka, med en varm kniv. Lägg en skiva på varje brödskiva.
  • Toppa med apelsinbitar, granatäpplekärnor och ärtskott.
Klart!
Energi:

380 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 16 g
Fett: 31 g

Ingredienser

Kavring
8 skivor
Apelsiner
2
3 msk
Kyckling leverpastej, ca 0,5 cm tjocka
8 skivor
Granatäppelkärnor
1 dl
Ärtskott
1 dl
Inkluderad