Äggburgare med cheddar och bacon

20 min Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag Snabbmat
Äggburgare med cheddar och bacon

Gör som en New Yorker och ät bacon och ägg i burgarform. Knaperstekt bacon och stekt ägg serverar du med tomatskivor och cheddarost i rostade burgarbröd.

Ingredienser

Bacon
140 g
Ägg
4
2 msk

Tillbehör:

Tomater
2
Hamburgerbröd
4
4 msk
Gemsallad
4 blad
4 skivor

Gör så här

  • Stek baconet knaprigt i en varm stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen i smör i stekpannan.
  • Skiva tomaterna. Dela hamburgerbröden och rosta snittytan.
  • Bred färskost på brödens över- och underdelar.
  • Fördela alla ingredienser mellan hamburgerbröden.
Klart!

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

Energi:

490 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 23 g
Kolhydrater: 30 g
Fett: 30 g
https://www.arla.se/recept/aggburgare-med-cheddar-och-bacon/