Morotsbiffar

Morotsbiffar

30 min Buffé Huvudrätt Förrätt
Morotsbiffar smaksatta med cheddar och rosmarin. Dessa biffar är perfekta som vegetariska hamburgare, eller att servera med en frisk myntayoghurt och potatis i ugn. Lätta är de att laga, och snabbt går det!
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/morotsbiffar/

Gör så här

  • Skala och grovriv morötterna. Blanda med resterande ingredienser. Forma till små fina biffar.
  • Hetta upp smör-&rapsolja i en stekpanna. Stek biffarna i omgångar ca 2 min på varje sida.
Klart!
Energi:

344 kcal

Protein: 15 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Morot
500 g
150 g
Vetemjöl
1 dl
Torkad rosmarin
1 tsk
Salt
1 tsk
Ägg
2
2 msk