Enkel paneer tikka masala
30 min
Huvudrätt
•

Ljuvliga dofter sprider sig i köket när du lagar denna snabba indiska rätt med paneer istället för kyckling.
Ingredienser
Marinerad paneer:
2 förp | |
Färsk ingefära
|
50 g |
1 dl | |
Garam masala
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Schalottenlök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
2 msk | |
Tomatpuré
|
2 msk |
Chili flakes
|
½ tsk |
Konserverade körsbärstomater
|
1 burk |
Vatten
|
1 dl |
1 dl | |
Grönsaksbuljong
|
1 tärning |
Till servering:
Färsk koriander
|
1 kruka |
---|---|
1 dl |
Basmatiris
|
3 dl |
---|---|
Kardemummakapslar
|
Gör så här
Marinerad paneer:
Tikka masalasås:
Till servering:
Näringsvärden, per port
Energi:
671 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 2,6 g |
Protein: | 34,9 g |
Kolhydrater: | 62,5 g |
Fett: | 31,1 g |

