344 kcal
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 11 g |
Fett: | 21 g |
Skirat smör är ett klassiskt tillbehör till kokt torsk eller laxpudding, men även basen i bearnaisesås. Här visar Andreas Hedlund hur du gör för att skira smöret.
Entrecote
|
4 skivor |
---|---|
Salt och peppar
|
|
Bifftomater
|
2 |
Flingsalt
|
½ tsk |
Hackade färska blandade örter t ex basilika, persilja, gräslök
|
½ dl |
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitpepparkorn
|
6 |
Vatten
|
4 msk |
Vitvinsvinäger
|
1 dl |
Färsk dragon
|
4 kvistar |
Färsk persilja
|
4 kvistar |
Äggulor
|
3 |
200 g | |
Hackad färsk persilja
|
2 msk |
Finhackad färsk dragon
|
1 msk |
Cayennepeppar
|
1 krm |
Salt
|
3 krm |