Fruktsallad med paradisfrukter

30 min Efterrätt Mellanmål
Fruktsallad med paradisfrukter

I Iran äter man ofta frukt och nötter efter maten. Den här goda fruktsalladen serveras med nyvispad vaniljsås.

Ingredienser

Granatäpple
1
Mango
1
Honungsmelon
½
Kiwi
2
Vindruvor
250 g
Hackade pistagenötter
2 msk
2½ dl

Gör så här

  • Dela granatäpplet och tryck ut kärnorna.
  • Skala mangon och skär bort fruktköttet från kärnan. Skala melon och kiwi. Skär frukten i bitar. Halvera vindruvorna.
  • Lägg upp frukten i portionsskålar och strö över pistagenötter.
  • Servera med vispad vaniljvisp.
Klart!

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

Energi:

275 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 5 g
Kolhydrater: 41 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/fruktsallad-med-paradisfrukter/