Glutenfria kanelbullar
1 tim 30 min
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Glutenfria kanelbullar som blir riktigt saftiga och goda. Krämig fyllning med smör och kanel och deg kryddad med kardemumma. Utmärkta bullar när du vill bjuda på något glutenfritt. Dessutom är dessa glutenfria kanelbullar enkla att göra!
Ingredienser
5 dl | |
Jäst
|
50 g |
150 g | |
Fiberhusk
|
2 msk |
Strösocker
|
1½ dl |
Stötta kardemummakärnor
|
1 msk |
Ägg
|
1 |
Salt
|
1 krm |
Glutenfri mjölmix (750 g)
|
1½ liter |
Fyllning:
150 g | |
Strösocker
|
3 msk |
Malen kanel
|
2 msk |
Garnering:
Uppvispat ägg
|
1 |
---|---|
Pärlsocker
|
Gör så här
Näringsvärden, per bulle
Energi:
156 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 2 g |
Kolhydrater: | 21 g |
Fett: | 7 g |

