Glutenfria köttbullar

20 min Buffé Huvudrätt Middag
Glutenfria köttbullar

En älskad vardagsrätt som alltid går hem är dessa glutenfria köttbullar som blir extra saftiga tack vare mjölken. Det blir ca 65 st.

Ingredienser

Blandfärs
500 g
Gul lök
1
Salt
1 tsk
Kokta, kalla potatisar
2
Ägg
1
1 dl
Svartpeppar
1 krm

Gör så här

  • Skala och finhacka löken. Fräs den mjuk i lite smör-&rapsolja.
  • Blanda färs och salt. Riv potatisarna. Blanda alla ingredienser till en fast smet.
  • Rulla små köttbullar. Stek dem runtom i omgångar i smör-&rapsolja 3-5 min.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

24 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 2 g
Kolhydrater: 1 g
Fett: 2 g
https://www.arla.se/recept/glutenfria-kottbullar/