Gnudi med kantareller och broccoli
40 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Gnudi påminner om gnocchi men istället för potatis används smakrik ost. Servera de fluffiga kuddarna med fynd från svampskogen, smörstekt salvia och hasselnötter.
Ingredienser
Gnudi:
200 g | |
1½ dl | |
Ägg
|
1 |
Vetemjöl special
|
1 dl |
Sallad
Broccoli
|
125 g |
---|---|
Kantareller
|
100 g |
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
Färsk salvia
|
1 msk |
25 g | |
Salt
|
2 krm |
Nymalen svartpeppar
|
1 krm |
50 g |
Gör så här
Gnudi:
Sallad:
Näringsvärden, per port
Energi:
485 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 25 g |
Kolhydrater: | 15 g |
Fett: | 35 g |

