Halloumi- och morotsbiffar
40 min
Huvudrätt
Lunch
•

Krispiga halloumi- och morotsbiffar smaksatta med spiskummin och chili flakes. De steks riktigt krispiga på båda sidor och serveras gärna med klyftpotatis, krispig sallad och en klick yoghurt.
Ingredienser
Morot
|
250 g |
---|---|
Halloumi
|
200 g |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Malen spiskummin
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Panko
|
1 dl |
Ägg
|
2 |
2 msk |
Till servering:
Klyftpotatis
|
900 g |
---|---|
2 dl | |
Blandad grönsallad
|
|
Citron, i klyftor
|
1 |
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:
Näringsvärden, per portion med tillbehör exkl. sallad
Energi:
626 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 21 g |
Kolhydrater: | 68 g |
Fett: | 28 g |

