Kabanoss och coleslaw med fänkål
1 tim 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Smakrik kabanoss med en coleslaw på fänkål, morot och smak av äpple och pepparrot. Mycket gott till både kryddad korv och som tillbehör till grillat eller stekt kött.
Ingredienser
Kabanoss
|
600 g |
---|
Coleslaw med fänkål:
Fänkål
|
150 g |
---|---|
Morot
|
75 g |
Rödlök
|
½ |
1 dl | |
Riven pepparrot
|
1 msk |
Grovrivet äpplen
|
½ dl |
Honung
|
1 tsk |
Lime
|
saften av ½ |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Malen spiskummin
|
1 krm |
Salt och peppar
|
Rostad mandelpotatis:
Mandelpotatis
|
750 g |
---|---|
Skalade vitlöksklyftor
|
8 |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 msk |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
745 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 39 g |
Fett: | 52 g |

