Kål- och valnötscarbonara

Kål- och valnötscarbonara

20 min Huvudrätt
Detta är en riktigt smakrik och lättlagad pasta med både grönkål, valnötter och parmesanost. Mättar gott och ger mycket energi!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/kal--och-valnotscarbonara/

Gör så här

  • Koka pastan al dente.
  • Grovhacka kålen och finhacka vitlöken.
  • Riv osten. Vispa ihop ost med ägg.
  • Hetta upp smör i en stekpanna. Fräs nötter och vitlök 2-3 min. Tillsätt kålen och fräs ytterligare 2-3 min. Salta och peppra.
  • Blanda avrunnen pasta väl med kålen och äggblandningen.
Klart!

Ingredienser

Spaghetti
4 port
Grönkål
200 g
Vitlöksklyftor
2
Parmesanost
150 g
Äggulor
4
75 g
Grovhackade valnötter
75 g
Salt och svartpeppar