Kassler med grönsaksremoulad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.
Ingredienser
Kassler
|
400 g |
---|
Grönsaksremoulad:
2 dl | |
Senap
|
1 msk |
Hackad ättiksgurka
|
2 msk |
Kapris
|
1 msk |
Majonnäs
|
2 msk |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Fasta tomater
|
3 |
Potatis
|
750 g |
---|
Surdegsbaguette
|
1 |
---|
Gör så här
Näringsvärden, per port inkl tillbehör
Energi:
420 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 28 g |
Kolhydrater: | 42 g |
Fett: | 14 g |

