Kycklingburgare
45 min
Huvudrätt
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
En riktigt krispig och saftig kycklingburgare, precis så som vi vill ha den! Kycklingen är marinerad en stund och sedan friterad för att maxa med krisp. Hamburgerbröden är fyllda med sallad, rödlök, smaksatt crème fraiche, bacon, gurka och cheddar. Inga konstigheter, bara en riktigt god kycklingburgare!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Kyckling:
Kycklinglårfiléer
|
4 |
---|---|
1 dl | |
Ägg
|
1 |
Paprikapulver
|
2 tsk |
Vitlökspulver
|
2 tsk |
Cayennepeppar
|
2 krm |
Salt
|
1 tsk |
Panko, till panering
|
3 dl |
---|---|
Olja, till fritering
|
Burgare:
Bacon
|
120 g |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Hamburgerbröd
|
4 |
2 dl | |
Krispsallad
|
1 kruka |
4 skivor | |
Smörgåsgurka
|
8 skivor |
Gör så här
Burgare:

