Morotsbiffar

Morotsbiffar

30 min Buffé Huvudrätt Förrätt
Lämplig för frysning
Morotsbiffar smaksatta med cheddar och rosmarin. Dessa biffar är perfekta som vegetariska hamburgare, eller att servera med en frisk myntayoghurt och potatis i ugn. Lätta är de att laga, och snabbt går det!
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/morotsbiffar/

Gör så här

  • Skala och grovriv morötterna. Blanda med resterande ingredienser. Forma till små fina biffar.
  • Hetta upp smör-&rapsolja i en stekpanna. Stek biffarna i omgångar ca 2 min på varje sida.
Klart!
Energi:

344 kcal

Protein: 15 g
Kolhydrater: 21 g
Fett: 21 g

Ingredienser

Morot
500 g
Kvibille® Riven ost cheddar
150 g
Vetemjöl
1 dl
Torkad rosmarin
1 tsk
Salt
1 tsk
Ägg
2
2 msk