Morotsbiffar
30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Middag
Frysbar
•
&format=webp)
Morotsbiffar smaksatta med cheddar och rosmarin. Dessa biffar är perfekta som vegetariska hamburgare, eller att servera med en frisk myntayoghurt och potatis i ugn. Lätta är de att laga, och snabbt går det!

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Morot
|
500 g |
---|---|
150 g | |
Vetemjöl
|
1 dl |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Ägg
|
2 |
2 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port exkl. tillbehör
Energi:
344 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 15 g |
Kolhydrater: | 21 g |
Fett: | 21 g |

