Pastasallad med pestosmak
30 min
Buffé
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Pastasallad kan varieras i det oändliga. Denna pastasallad blir krämig och mättande med KESO® Cottage cheese smaksatt med basilika och parmesan. Krispiga salladsblad, sval melon och het salami gör denna pastasallad till en riktig höjdare.
Ingredienser
Pasta t ex penne
|
400 g |
---|---|
250 g | |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Färskriven parmesanost
|
1 dl |
Salt
|
1 |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Galiamelon
|
1 |
Körsbärstomater, delade
|
250 g |
Salami
|
100 g |
Blandad grönsallad
|
100 g |
Pistagenötter, grovhackade
|
½ dl |
Gör så här
Galiamelon kan bytas ut till honungsmelon.
Näringsvärden, per port
Energi:
652 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 85 g |
Fett: | 19 g |

