Pincho med ost och parma

10 min Buffé Förrätt
Pincho med ost och parma

En pinchoklassiker med lufttorkad skinka som bara måste smakas!

Ingredienser

Baguette
4 skivor
50 g
Parmaskinka
4 skivor
Meloner
4

Inkluderad

Pincho med sardin
15 min
Pincho med sardin
(4)

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rulla in ostbitarna i skinkan.
  • Lägg dem på bröden och toppa med melon.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl ca 2 tim.
  • Du behöver 4 skivor smal baguette och 4 cocktailpinnar till varje recept. Om du vill kan du göra rörorna i förväg. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar.

Serveringsförslag:

Pincho med sardin
15 min
Pincho med sardin
(4)
Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vi länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

85 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 4 g
Kolhydrater: 4 g
Fett: 6 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-ost-och-parma/