Pincho med sardin

15 min Buffé Förrätt
Pincho med sardin

Smakrik med härlig spansk karaktär.

Ingredienser

Baguette
4 skivor
Sardiner i olja
100 g
3 msk
Bitar grillad paprika i olja
4
Svarta oliver
4

Inkluderad

Gör så här

  • Rosta eventuellt brödskivorna.
  • Rensa sardinerna och dela dem i bitar.
  • Fördela ingredienserna på bröden.
  • Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 ca tim.

Serveringsförslag:

Klart!

Räkna med 3–5 pinchos per person. Kombinera t ex med de recept vil länkat till här. Om du vill kan du rosta bröden i ugn. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Rosta i övre delen av ugnen. Låt svalna.

Näringsvärden, per styck

Energi:

130 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 7 g
Kolhydrater: 3 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/pincho-med-sardin/