Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rårörda jordgubbar
Rårörda jordgubbar
40 min
•
Se kommentarer
Rårörda jordgubbar passar till efterrätter, glass, pannkaka och mycket mer. Att röra jordgubbarna med socker lyfter fram jordgubbssmaken.
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1639)
Budget
60+ min
Pavlova
(92)
Budget
Jordgubbstårta
(174)
60+ min
Laktosfri cheesecake med yoghurt
(20)
Budget
Smulpaj med jordgubbar
(392)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Strö över sockret.
Låt det stå framme tills sockret har smält. Rör om försiktigt och ställ kallt.
Håller 2–3 dagar i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
143 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
33 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Jordgubbar
1 liter
Strösocker
1 dl
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1639)
Budget
60+ min
Pavlova
(92)
Budget
Jordgubbstårta
(174)
60+ min
Laktosfri cheesecake med yoghurt
(20)
Budget
Smulpaj med jordgubbar
(392)
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(14)
60+ min
Jordgubbssylt
(211)
Budget
1 tim
Rabarberkladdkaka
(9)
25 min
Jordgubbsmarmelad
(114)
30 min
Sommarsallad
(10)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum